Gewonde bij ongeval in Broeksterwoude
Vrijdag 4 augustus 2006
 
Vanmiddag rond half zes werden ambulance en politie gealarmeerd voor een auto ongeluk, op de broekpollen in Damwoude. Hierbij was 1 gewonde gevallen.

Een 19 jarige man die vanaf Broeksterwoude kwam heeft niet goed uitgekeken bij het oversteken van het kruispunt en werd frontaal geschept door een man die vanaf de Kleine laan kwam. Deze 33 jarige man uit Mūnein mankeerde op een paar schrammetjes na helemaal niks. Voor de 19 jarige man uit de Triemen liep het minder af hij is met een kleine slagaderlijke bloeding en veel schaafwonden afgevoerd naar het MCL in Leeuwarden. Een man die op dezelfde buurt woonde heeft geassisteerd om de Opel corsa uit de sloot te trekken, zodat het ambulancepersoneel geen natte voeten kreeg.

Ook werd de brandweer van Damwoude nog opgepiept, deze hebben het ambulancepersoneel geholpen de patiėnt de stabiliseren. Autosleepbedrijf Boersma kwam met twee wagens ter plaatse en hebben de beide wrakken afgevoerd. De politie heeft nog een blaastest afgenomen en een onderzoek ingesteld

 
bron: www.damwaldnet.nl

terug

(foto's: Radio NOF & Damwaldnet )