Rustige oudejaarsavond voor brandweer Damwoude
Dinsdag 1 januari 2008
 
Voor de brandweer van Damwoude was het een redelijk rustige oudejaarsavond, in Damwoude waren wel diverse branden en de brandweer werd ook drie keer gealarmeerd maar hoefde niet één keer echt in actie te komen.

De eerst melding was even voor 18.00 uur en er kon vertrokken worden richting Voorweg, éénmaal aangekomen bleek er niks meer in brand te staan en waren de brandstichters reeds vertrokken.

De tweede alarmering was voor een brand op de Ringhersmastraat, hier brandde het nog wel maar van gevaar voor omgeving was geen sprake er werd besloten om het gewoon te laten branden.

De derde melding was even na middernacht en betrof een melding in Zwaagwesteinde, gelukkig werd deze melding in getrokken want het zou door de mist een hele klus geworden zijn om in Zwaagwesteinde te komen. Door de dikke mist was het voor sommige brandweer lieden al een heel karwei om heelhuids de kazerne te bereiken, op sommige plaatsen was niet meer dan enkele meters zicht.

Al met al is oudejaarsavond dus rustig verlopen voor brandweer Damwoude. Bij deze wensen we iedereen nog een voorspoedig 2008!

(foto's: damwaldnet.nl )

terug